dinsdag 4 december 2012

Zoveel leuks.

Lekker druk. Zo omschrijf ik het hoofdkwartier van Kekke Koters het beste. We hebben net Flavourites live achter de rug. Wij deden voor het eerst mee. Wat een kick.

Het blijft leuk de gezichten van mensen te zien als je ze vertelt dat onze collectie 'eerlijk' met de hand is gemaakt. De verbazing is ons grootste compliment. Toch blijft het ook een uitdaging waardering voor onze niche te krijgen. De mensen die uiteindelijk een kledingstuk bij ons kopen zijn vaak bijzondere, creatieve mensen. Dat maakt een verkoop vaak erg leuk omdat deze mensen ook het verhaal achter het kledingstuk willen horen.

En dat verhaal vertellen we graag. Bij elk kledingstuk weer. Alles is "made with love". We hebben deze slogan nu ook op onze banier geplaatst en eigenlijk moet deze boodschap overal terugkomen. Daar gaan we dus nog harder aan werken. Maar vind je het nu gewoon leuk om het verhaal van de makers te horen. Kom dan eens langs op een van de lifestyle events waar we door het jaar staan. In december zijn we te vinden in Rotterdam en in januari in Eindhoven. Check onze agenda op de site!